Nieuwe Raad van Bestuur

Hubert De Maesschalck voorzitter BDSF – president FBDS

Angelina Soccio ondervoorzitter BDSF – Vice-president FBDS

 Jan Geerts General secretary BDSF-FBDS

Rosario Falzone Penningmeester – trésorier BDSF-FBDS

Op 21 juni, bijna 4 maand geleden had de Algemene vergadering plaats van BDSF.

Daar werd Hubert De Maesschalck – voorzitter en Jan Geerts –Secretaris verkozen. Na de verkiezing van 09/10/2018 op de BAV en RBV blijven Hubert en Jan zetelen in de Nieuwe Raad van bestuur met hun zelfde functie. Angelina Soccio verkozen en aangesteld als ondervoorzitter. Als nieuwkomer verwelkomen wij Rosario Falzone , hij neemt de taak op als penningmeester.

Met dank en waardering naar zij die hun taak met hart en ziel vervuld hebben. Soms is de noodzaak daar om het roer om te gooien en met gemotiveerde teamleden en de juiste dynamiek en attitude onder de bestuursleden en met een jongere generatie verder de ingeslagen weg in te gaan, en te trachten om zoveel mogelijk de ambities van onze dansers, coaches, leraren, jeugdwerking, opleiding etc. mee in te vullen.

Wij zoeken nog ambitieuze medewerkers, technici om het team te ondersteunen. Ben je bereidt om hieraan mee te werken, aarzel dan niet en geef ons jouw gegevens zodat wij contact kunnen opnemen. Ben je sterk in opmaak website, communicatie, organisatietalent, ambitie tot sportafgevaardigde, scrutenier (opleiding zal worden voorzien), etc., Indien bijkomende info of vragen hierover, aarzel dan niet om ons te contacteren. E-mail : office@bdsf.be ; president@bdsf.be

Met goede intenties en goede ambities van ons allen, zijn we ervan overtuigd dat we iedereen vleugels kunnen geven.

Wij wensen alvast het nieuw samengesteld bestuur veel succes toe.

Bijzondere algemene vergadering : je leest er weldra alles over in het verslag.